Verhuur / Zalen

Zalen

Hieronder vindt u een overzicht van onze verschillende zalen.

Een prachtige ruimte met keuken en toilet. Zitplaatsen tot maximaal 35 personen.

De Ontmoetingsruimte biedt plaats aan maximaal 200 personen en grenst aan de Foyer.

Het Stiltecentrum heeft 15 zitplaatsen en is gescheiden van de rest van het kerkgebouw middels een prachtig ontworpen ronde wand.

In de historische Pacratiuskapel is plek voor maximaal 100 personen.

De sfeervolle Zuidbeuk van de Zuiderkerk is voorzien van twee beamers en twee schermen en biedt plaats aan maximaal 300 personen.

De Sint Joris- en Christoffelzaal zijn prima te gebruiken als vergaderzalen en per lift bereikbaar. Deze ruimten op de eerste verdieping zijn van elkaar te scheiden middels een schuifwand, waardoor een ruime vergaderzaal ontstaat. Alle moderne apparatuur is aanwezig en de ruimte biedt plek aan maximaal 30 personen.

De Sint Joriszaal kan gebruikt worden voor maximaal 15 personen en de Christoffelzaal, waar ook een pantry aanwezig is, biedt plaats aan 20 personen.

De Kruiskapel op de tweede verdieping is bereikbaar met trap en lift en biedt een prachtig zicht op de monumentale gewelfschilderingen. Er is plek voor 15 personen.

De diakenskamer is een monument op zich! Deze unieke ruimte, met pantry en toilet, is geschikt voor maximaal 15 personen.